Spirit Healing

 

Een korte uitleg over Spirit Healing.
Spirit Healing is voor mij doorheen de jaren een heel dierbaar onderwerp geworden om de volgende reden:
De Spirituele wereld is een wereld van licht en liefde die niets anders wil dan ons helpen met ons materiële leven. Immers zij die nu in de Spirituele wereld zijn, hebben allen een aards bestaan achter de rug en weten dat het leven hier op aarde niet altijd even makkelijk is.

In de Spirituele Wereld zijn niet alleen uw overleden familieleden en vrienden, er zijn ook dokters, sjamanen, genezers uit alle tradities en van alle tijden.
Zij willen graag vanuit de spirituele wereld genezing brengen aan hen, hier op aarde die dat nodig hebben.

Wanneer de healing plaatsvindt, vormt het medium een kanaal waarlangs de helende energie naar u kan stromen.  Dit is een heel subtiele energie die een ontspannende werking heeft.
Het verschil met reguliere geneeskunde is dat ‘Spirit Healing’ niet de symptomen bestrijdt maar de oorzaak behandelt die aan de basis van de klachten ligt.
De spirituele healing werkt op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Tijdens de behandeling wordt er wat rustige muziek gespeeld, het medium maakt contact met de ‘Helende Intelligentie’ en legt zijn handen losjes op uw schouders. We noemen dit ‘contact-healing’.

Tegenwoordig werk ik meer met ‘Trance-Healing’ omdat dit nog krachtiger werkt.

‘Spirit Healing’ dient niet ter vervanging van reguliere geneeskunde maar is complementair.

Indien u healing wenst voor uzelf of iemand anders en u kunt niet naar Antwerpen komen, kan ik ook healing op afstand sturen.
Mocht u graag ‘healing’ ontvangen, gelieve mij dan te contacteren