Links

Er zijn niet zoveel mediums die op zo intelligent, zuiver en puur hun gaven gebruiken als Martine Debaeke. Haar consulten en demonstraties zijn altijd vanuit de liefde van de Spirituele Wereld waarvan zijn een waardige ambassadrice is. Tevens werkt ze met de ‘helende kracht’ van kleur.
www.martinedebaeke.be/

Annie Fens is een spirituele duizendpoot: Zij geeft voetreflexzonetherapie , reiki-behandelingen, energetische behandelingen, levenscoaching, trance-healing, kaartleggingen en EFT. Daarnaast organiseert zij tal van Spirituele Avonden, lezingen en beurzen.
Dat is niet alles; als je haar ontmoet heb je spijt dat je niet naast haar woont en dat je haar niet eerder hebt leren kennen.
www.anniefens.nl

White Eagle is een intelligentie uit de Spirituele Wereld die communiceerde via het trance-medium Grace Cook. Zijn boodschappen zijn gebundeld in een serie kleine boekjes waarvan er vele ook in het Nederlands (2e hands) verkrijgbaar zijn.
Stuk voor stuk geven ze inzicht in de weg van liefde, tolerantie en diepe universele spirituele waarheden; in de ontwikkeling van innerlijke vrede, bewustzijn of onze eeuwige Spirituele Natuur.
www.whiteagle.org

Er zijn meer mediums die ook zeer veel kennis hebben van astrologie en de tarot, om u daarmee een dieper inzicht in uw levensloop te geven, maar slechts weinig zijn zo gedreven als Debby Sasso. Ik heb het voorrecht gehad samen met Debby te mogen studeren aan het Arthur Findlay College.
www.debbysasso.nl