Het kan voor sommigen een grote stap zijn om een medium te bezoeken.
Indien u naar een demonstratie van mij bent geweest of een privé consult heeft gehad, kan het anderen helpen als u uw ervaring wilt delen.

26 Comments

 1. 27 juni,haaltert

  Dag lieve Robert,
  Ik ben heel blij u ontmoet te hebben, u bent zo liefdevol in alles wat u doet.
  Ik was heel dankbaar dat mijn grootmoeder (die voor mij mijn moeder was) op de voorgrond kwam, mijn pepe,en mijn vader die er ook waren.Ik heb meer inzichten gekregen in bepaalde dingen die ik niet kon begrijpen. Het was zo liefdevol,vreugdevol dit alles te mogen horen via u. Nogmaals bedankt voor de mooie reading. Zoals u tegen me zei dat ik met kleuren moest gaan werken,ben ik nog op zoek hoe te beginnen….maar ik vertrouw erop dat er hulp komt

  Liefs, hoop u nogmaals te ontmoeten
  In liefde en licht
  Petra

 2. Robert,
  Bedankt voor deze prive sessie waarbij je me zowel een consult als een healing gaf. Tijdens de healing benoemde je verschillende emoties die bij me sterk op de voorgrond stonden. Samen met jou deze emoties benoemen was zeer leerrijk en boodt me heel wat antwoorden voor zowel het verleden, heden als toekomst. Tijdens de consult kwam je in contact met mijn grootouders en een dierbare vriend. Hoe prachtig was het om hun boodschap voor mij aan te horen en er aan herinnerd worden dat ze steeds bij mij me zijn.
  Robert, in een ongedwongen en zeer warme sfeer gaf je me inzichten.
  Bedankt voor dit prachtig moment.
  Tot binnenkort.
  Veel liefs

  John

 3. Hoe bijzonder was het vandaag lieve Robert, mijn personelijke sessie met jou, dank je wel lieve Robert dat mijn papa via jou mocht door komen, hoe bijzonder en hoe heb ik hier naar verlangd. Vier jaar geleden moest ik hem na een lang ziekbed laten gaan, daar waar hij geen pijn meer had en naar zijn geliefde ouders mocht gaan.
  Met pijn in mijn hart lieve pap, dat weet je, bedankt dat je vandaag via Robert mijn verdriet en gemis kwam verzachten. Hoe bijzonder was het om te horen, dat wat ik dacht, dat het een zwart gat was na uw overlijden ,ik niet meer wist wat we tegen elkaar hadden gezegd,in uw laatste uur, er eigenlijk alleen maar bestond uit vast houden en houden van elkaar.
  Wat ben ik blij pap omdat ik bang was dat ik alles vergeten was wat er gezegd was, ik weet dat ik beloofde sterk te zijn en voor mama te zorgen, je bent trots op me want dat heb ik gedaan, verder hebben we elkaar alleen maar vast gehouden bedankt pap, ik hou van je.
  Zo liefdevol en bevrijdend , ik heb toch de bevestiging mogen ontvangen via jou lieve Robert, ik heb het goed gedaan, gevochten voor mijn lieve ouders en wat fijn dat ze allebei mochten doorkomen.

  Wat voel ik me bevrijd en geliefd.❤️
  lieve Robert dank je

 4. Beste Robert,

  Ik vergeet nooit mijn eerste consult in januari 2016. Ik voelde me onmiddellijk rustig bij jou. Het heeft een ongelooflijke indruk op mij gemaakt.
  Wat je allemaal zei en wist, je accurate beschrijvingen over mijn papa, het grootste bewijs dat er leven na de dood is. Dingen die je vertelde die erna zijn uitgekomen. Het heeft me ook ongelooflijk gesterkt in mijn rouwproces. Het ging niet alleen over mijn papa maar ook over mij en mijn gezin soms en dat is de reality-check die we soms allemaal nodig hebben in ons drukke leven, zelf zie je het soms niet. Jij hebt me veranderd in een beter mens, door de dingen te zien of te voelen zoals jij ze voelt of ziet en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik kom regelmatig naar jouw demonstraties en het is iedere keer thuiskomen. Tot binnenkort!

 5. Beste Robert, Martine en Ria,

  Met enige schroom en met innerlijk opgekropt verdriet kwam ik vijf weken na het overlijden van mijn vriendin voor het eerst langs op jullie eerste spirituele bijeenkomst van 2016 en wat er toen doorkwam aan boodschappen van haar en hoe jullie haar typeerden, versterkte mijn innerlijke overtuiging dat zij enkel haar aardse, zieke lichaam had afgelegd en teruggekeerd was naar een hogere vorm van zijn, een dimensie waar onvoorwaardelijke liefde het leidmotief is en waar ze vrij is van alle zwaarte en fysieke beperkingen van het leven dat zij had geleefd.

  Hoewel het fysieke gemis heel erg groot was, gaf me dit toch wel een enorme troost en heeft het me geholpen om het rouwproces beter aan te kunnen. Ik weet nu zeker dat we elkaar in een of andere toekomst op zielsniveau zullen herkennen, is het niet in de spirituele dimensies zelf dan wel doorheen de ‘fysieke verpakkingen’ die we wellicht opnieuw zullen aangenomen hebben voor een volgend lespakket aarde.

  Bedankt Robert, Martine en Ria, voor jullie oprechte inzet ( ieder in zijn/haar eigen stijl) om die communicatie tussen onze aardse werkelijkheid hier en onze geliefden in de spirituele wereld te faciliteren. Om het eens in bijbelse termen te gieten : een werk van barmhartigheid (en van grote verantwoordelijkheid).

 6. Robert gaf weer een mooie ‘healing’ en als ik iemand mag ondersteunen, die Spirit, zo mooi kan overbrengen, is het deze man wel. Een sterk gezelschap, Robert, Ria en Martine; ze geven een mens ‘hoop’, om weer verder te kunnen, daar ‘wanneer’ het licht soms ‘uitgaat’. Met veel dank aan jullie allen; hoop dat ik op mijn manier mag en kan meehelpen, aan zulk een ‘zuivere’ liefdeswereld, recht uit ‘hart’. Met de eerlijke gedachte, dat we ‘allen’ daar terug komen, waar we eens thuis hoorden.

 7. Eindelijk ben ik gisteren aanwezig geweest bij een van je spirituele avonden, het was enorm interessant/boeiend. Ik voelde me de hele tijd blij en dankbaar, niettegenstaande de pijn in mijn linkerschouder, maar die was totaal verdwenen na de healing. Jullie 3 mogen zeer trots zijn, niet te onderschatten wat jullie doen! Ria M

 8. Best reading so far. Also the ability of the medium to give a warmth over my body just with his voice

 9. Geachte Robert, goeie lieve Robert,
  Bedankt voor de demonstratie, afgelopen zaterdag, met de mooie Martine.
  Jullie hebben het hart op de juiste plaats. Ik kom ook graag op 1 augustus in de Keizerskapel. Ik verwacht niet dat een entiteit zich dan voor mij aandient, ik ben vorige zaterdag genoeg verwend, maar ik kom uit respect voor u.
  Hartelijke Groeten, Rita Goyvaerts

 10. Bedankt voor uw warme positieve aanwezigheid en de healing gisteren donderdagavond, ik voel mijn innerlijke rust terugkomen.

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha *