Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Demonstratie mediumschap met Ria Spanjaard en Robert Cash – via Zoom

juni 1 @ 20:00 22:15

Vooraf inschrijven.

In deze online demonstratie Mediumschap zijn de deelnemers zichtbaar en hoorbaar voor elkaar. De mediums ook en zij vertellen wat zij doorkrijgen en vragen dan bij wie van de deelnemers deze doorgekregen informatie hoort. Ook online gaat dit heel goed.

Afgescheiden zijn van de bron van liefde geeft een gevoel dat we soms niet kunnen plaatsen. We voelen ons dan eenzaam en incompleet. Door in contact te komen met onze eigen ziel, de vonk van het goddelijk licht, krijgen we antwoorden op onze vragen, genezing van onze pijn en weten we ons verbonden met de bron van licht, liefde en creatie. De Spirituele Wereld wil ons inspireren om op zoek te gaan naar de stilte in onszelf, waarin we ons bewust kunnen worden van onze essentie.

De mediums geven vanavond uitleg over de communicatie met de Spirituele Wereld.
Hierna zullen ze contact maken met uw dierbare overledenen.

Robert Cash is gepassioneerd door communicatie met de Spirituele Wereld.
Na jarenlange studie aan de Arthur Findlay College (UK) ontving hij onlangs een ‘Certificate of Recognition’ van de ’Spiritualist National Union

Door Robert Cash en Ria Spanjaard

Na een woordje uitleg gaan de 2 mediums beiden contact met de Spirituele Wereld maken. Hierdoor kunt u 2 ervaren mediums aan het werk zien met elk hun eigen karakteristieken.
Robert heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad. Hij is tevens beeldend kunstenaar

€11 voor leden. Niet leden €12. (Indien de dag ervoor of de dag zelf inschrijft gelieve te laten weten dat je betaald hebt)

de Kleine Bron

+32 3225 0 227

Bekijk de site van Organisator

Zoom webinar