reacties

Het kan voor sommigen een grote stap zijn om een medium te bezoeken.
Indien u naar een demonstratie van mij bent geweest of een privé consult heeft gehad, kan het anderen helpen als u uw ervaring wilt delen.

K.:

Hey Robert,

Ik kijk terug op een fijne babbel en een zeer aangename kennismaking.

Bedankt voor jou opzoek werk. Deze is inderdaad relevant 😉
Ook had ik zelf nog die eerste kaart (kaart van de dood) opgezocht. Die kaart lijkt me ook relevant 😉  Ik heb er veel aan gehad aan ons gesprek.

Op 1 of andere manier gaf het me een rustig gevoel. (in toch wel een onrustige periode)

Ik onthoud vooral dat ik vertrouwen moet hebben, vreemd want sinds ons gesprek van vrijdag heb ik dat ook. En dat geeft me een aangenaam gevoel.

Bedankt voor het vertrouwen. We zien elkaar zeker nog terug. 😉

Hartelijke groeten

 

P.P.:

Goedemorgen Robert,

Ik wil je nogmaals bedanken voor de mooie boodschap die ik gisteren via jou mocht ontvangen van mijn vader. 
Ook al herkende ik niet alles wat je vertelde er waren toch hele mooie dingen die je aanhaalde, zoals het feit dat ik mijn vader beter ben gaan snappen door de jaren heen en dat ik veel geheeld heb, voor mezelf en daarmee ook voor mijn (voor) ouders.
In meerdere readings is zijn dankbaarheid hiervoor naar voren gekomen (ook in readings die ik voor mezelf doe, en in een trancereis die ik eens deed) en zo ook gisteren weer.
Dus dat was de spijker op zijn kop.  Het is fijn om te horen dat mijn vader fier is op mij 🙂

Dit wilde ik je nog even laten weten. 

Hartelijke groet, 
P. P.

 

D.:

Dag Robert 

Bedankt voor het mooie gesprek en het oprecht luisteren. Het heeft me enorm deugd gedaan. 
Vervolgens wil ik toevoegen dat je een mooie persoon bent. Je straalt veel rust uit en lijkt een opgeruimde geest te hebben. Mede door het gesprek veel rust ontvangen maar ook door jou als persoon. Net wat ik misschien zelf het meeste nodig had. 

Bedankt lieve warme Robert ☺️!  

Groetjes

 

Tim Everaerts:

Robert is een zeer getalenteerd Medium. Hij weet waar hij mee bezig is.
Je voelt gewoon dat de spirituele wereld bij hem is. Robert werkt vanuit passie en liefde voor dit vak. Een echte aanrader.
 
 

Ivette B.:

Robert, een ontzettend fijn integer persoon. De aangewezen persoon om, in alle sereniteit, verbinding met de andere zijde te leggen.
 
 

Petrus Begijn:

Zaterdagavond 6 okt.’18 was de 3e keer dat ik een demonstratie bijwoonde.  Deze keer werkte Robert samen met Ria Spanjaard, het was een aangename en relaxte avond waarbij contact tussen de Spirituele wereld en Medium voelbaar was en boodschappen doorkreeg voor een aantal van de aanwezigen. Ook ik heb antwoord gekregen op de vragen die ik had en daardoor rust gevonden, dank hiervoor.
 
Met Vriendelijke groet,
Petrus
 
 

Melissa Collier:

Ben vorig jaar bij Robert geweest. Dingen die hij zei  waren werkelijk gebeurt bij mij, ongelooflijk ik vertrok. Nadien na huis en denk nog steeds aan onze ontmoeting. Sympatieke man.
 
 

Joris van Damme:

Robert, bedankt nog voor de Demonstratie van 3 sept samen met Myrthe. Ik was daar met mijn moeder, door datgene wat doorgegeven werd door mijn vader vanuit de Spirituele wereld heeft mijn moeder rust gevonden en is nu niet meer bang voor de dood. Nogmaals bedankt ! groet.

 

Antonio Guadamus Fernandez:

Een buitengewoon aangenaam man, ik was heel positief verast.

 

Ingrid BA:

Verbazingwekkend correcte informatie, helend en deugddoend.

John Tholenaars:

Medium met resultaat.

 

Van de home pagina…

 

Lutgart:

Lieve Robert,

Ik wil je graag nog even bedanken voor de indrukwekkende reading, over de ruiten hemden die hij altijd droeg, de goedgevulde brooddoos die ik elke morgen voor hem maakte, de ring die hij me nog had willen geven (ik wist hiervan), en nog zoveel meer.

Het allermooiste wat jij wist, was over de dame met een A, die bij hem was bij zijn plotse dood (het was Nancy, zijn eerste vrouw, die 20 jaar geleden overleden is aan een
hersentumor).
Dit is zo helend voor mij, lieve Robert, hier ben ik je zo ontzettend dankbaar voor.

De reading heeft zeer veel voor mij betekend en ik zou uren naar jou kunnen luisteren.

Dit wou ik je graag nog even via deze weg vertellen.

Veel liefs.

 

Maria:

Beste Robert,

Nogmaals dank voor deze avond. Ik ben nog steeds behoorlijk onder de indruk.  Het is allemaal heel diep voelbaar momenteel. Wat heel fijn is ook want het is waar ik de laatste tijd naar verlangde. Naar de verbinding met de spirituele wereld, en daardoor met het grotere geheel én uiteraard met de bron in mezelf… Ik wil graag in staat zijn deze verbinding nog meer te versterken. En daarnaast zou ik het heel fijn vinden om zoals vanavond nog contact te kunnen maken met mijn overleden dierbaren.  

Ik veronderstel dat u ook persoonlijke consulten doet? U verwees er even naar nadat u over mijn vader sprak. Graag maak ik daarvoor een afspraak met u…   Aangezien ik momenteel in Frankrijk woon zou het wel opnieuw via Zoom moeten.  Kan u me laten weten hoe u het ziet en wanneer het voor u kan? Alvast dank!

Warme groeten

 

A.:

Mooie avond Robert, sterke contacten gemaakt. Je samenwerking met de spirits vond ik heel mooi om te zien. Lieve groetpastedGraphic.png

 

Elisabeth Veerbeek:

Robert is een heel goed medium. Hij geeft consulten, hij geeft les en hij geeft mooie demonstraties mediumschap in Antwerpen.

 

Greet Bogaerts:

Aangename man, geeft duidelijke en nuttige informatie.

 

Scroll naar boven