Privé Consulten

 

Tijdens het privé consult kijk ik naar de facetten van uw leven in het hier en nu, op mentaal, fysiek en spiritueel niveau.
In de regel word ik me vrij snel bewust van uw dierbaren uit de Spirituele Wereld, die in mijn aura stappen en laten weten wat ze nog met u willen delen.
Het kan zijn dat u conact wenst met één specifiek persoon uit de Spirituele Wereld.
Uiteraard doe ik alles doen om deze communicatie te faciliteren, maar een uitkomst kan ik nooit garanderen. Het is onnodig om foto’s mee te brengen; ik werk rechtstreeks met de zielenwereld. Een consult vindt plaats in ontspannen sfeer. Ik werk 50 minuten en voorzie ruimte om vragen te stellen. Voor een consult reken ik € 60-. Wilt u graag een consult, contacteer mij dan even voor een afspraak.

Bekijk een Zoom-opname van een privé consult.

Demonstraties Mediumschap

 

Alles lijkt te verdwijnen als een dierbare het aardse leven verlaat. We blijven achter met wat herinneringen en soms nog wat bezittingen, maar we missen haar typische eigenschappen; koppigheid, bovenmatige vriendelijkheid soms, maar vooral haar gevoel voor humor en de emoties die in de laatste fase van het leven zo tastbaar waren.
Ieder mens is uniek, iedereen leeft anders en derhalve sterft iedereen ook anders aan het einde van haar fysieke leven.
Tijdens een demonstratie komen vaak de typerende eigenschappen van onze dierbaren naar boven in de vorm van gedeelde herinneringen maar soms ook met een knieval en de vraag om vergeving.
In de regel duurt een demonstratie 2 uur. Omdat het interessant kan zijn meerdere mediums aan het werk te zien, met ieder zijn eigen stijl geef ik de avonden vaak samen met een collega.
Mijn demonstraties worden in de regel georganiseerd door de ‘Kleine Bron’ www.dekleinebron.be
en door Annie Fens www.anniefens.nl
Een demonstratie mediumschap is een avond/middag waarbij meerdere mensen aanwezig zijn. We kunnen nooit garanderen dat iedereen een boodschap krijgt, maar het is wel een mooie ervaring om te zien hoe het mediumschap werkt.

Cursus Mediumschap

 

In eerste instantie leren we naar onze eigen energie kijken. Wat komt er van mijzelf en wat komt er van de ander?
We leren objecten lezen (psychometrie).
We leren de betekenis van kleuren in relatie tot mediumschap.
We leren de aura lezen. We oefenen ons in geïnspireerd spreken.
We gaan creativiteit gebruiken als poort naar het onderbewustzijn.
En nog meer van dat moois.
Gastdocenten zullen gedurende enkele lessen hun ervaringen uit de praktijk met ons komen delen.